Toimitus alkaen 2,90 € alle 50€ tilauksissa. Yli 50€ tilauksissa ilmainen postitus!

Toimitustavat

POSTITUSTAVAT

Toimituskulut ovat 2,90 € kaikissa kirjeenä toimitettavissa ja 4,90 pakettina toimitettavissa alle 50€ tilauksissa. Yli 50€ tilauksissa postikuluja ei veloiteta. (Baltiaan toimitusmaksu on 9,00€, muualle Eurooppaan 9,90€ ja Euroopan ulkopuolelle 19,90€).
  • Vaatteet painatetaan yhteistyökumppanimme, vaateprinttauksen maailmanhuipun, Printfulin toimesta. Tyypillinen toimitusaika on 7-10 arkipäivää, koska useimmat tuotteet painetaan tilaustyönä tilauksesi jälkeen.
  • Kompressiotuotteet, heijastimet ja useimmat hupituotteet löytyvät meiltä heti varastosta, joten ne postitamme yleensä jo saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.
  • Voit siis saada tilatut tuotteet useammassa lähetyksessä, mutta postimaksun maksat tietenkin vain kerran.

Kun teet tilauksen, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, jossa näkyy kaikki tilaamasi tuotteet ja hinnat. Joskus viesti kuitenkin sujahtaa roskapostikansioon, joten käy myös siellä tarkastamassa, jos viestiä ei kuulu. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveroprosentin (24%).  

Toimitus kirjeenä kotiin tai nouto omasta Postista

Pienemmät, alle 250g painavat, tilaukset toimitetaan kirjeenä kotiin ja isommat voit noutaa omasta Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla Postista noudettavista pakettilähetyksistä. Voit noutaa lähetyksesi postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella Postin seurantapalvelusta. Ota henkilöllisyystodistus mukaan kun noudat lähetystä. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti.

Nouto Postin pakettiautomaatista

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti.

Juoksuhirmu ei vastaa toimitusviiveistä, jotka ovat aiheutuneet kolmansista osapuolista (mainittakoon nyt heti esimerkiksi Posti). Tuotteet toimitetaan forsmajööri-varauksin (=force majeure) äärimmäiset muuttujat ja epätodennäköisyydet huomioiden (Postin nurmikonleikkuusta aiheutuneet viivästykset toimituksissa, hirmumyrsky, kapina, postikustien tai juoksijoiden lakko, maratoonareiden yleinen liikekannallepano, maanjäristys, meteoriitti, tulivuorenpurkaus, sota jne).  Posti säilyttää paketteja kaksi kalenteriviikkoa (Postin pakettiautomaatissa vain 7 vrk!), jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle.


Mikäli sinulla tulee kysyttävää tai epäselvyyksiä Postin toimituksista, ota yhteyttä Postin asiakaspalveluun 0200 71000 ma-pe klo 8-20 la klo 9-14. 

 

LUNASTAMATON PAKETTI 

Lunastamaton paketti ei ole yhtä kuin asiakaspalautus. Jos et nouda pakettiasi Postin muistutuksista huolimatta ja se palautuu lunastamattomana meille, pidätämme oikeuden olla lähettämättä uusia tilauksia. Yhteydenoton jälkeen voimme lähettää paketin toistamiseen tilaajalle, mutta tällöin veloitamme 5 € lisäpostituskustannuksista.